Flinke schade na botsing Putten

admin
970 Views

Bij een ongeval op de Voorthuizerstraat zijn donderdagavond meerdere voertuigen flink beschadigt geraakt.

Twee personenauto’s en een bus botste ter hoogte van de Huinerweg op elkaar na dat één van de personenauto’s de weg opdraaide. Een jong meisje klaagde van pijn in haar nek en werd in de ambulance nagekeken maar hoefde uit eindelijk niet naar het ziekenhuis.

Drie voertuigen zijn afgesleept. De Voorthuizerstraat werd door het ongeval enige tijd afgesloten.

Tijdens het passeren van het ongeval heeft een andere automobilist een bekeuring gekregen van de politie. Hij negeerde een stopteken van de politie en werd op de bon geslingerd.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

meerdere voertuigen in sloot door glad wegdek Nijkerk

970 Views Op de Blokhuizersteeg in Nijkerk zijn vrijdagochtend vroeg twee voertuigen in een greppel beland. De brandweer werd omstreeks zeven uur opgeroepen voor een ongeval, bij aankomst bleek er een bestelbusje in een greppel te zijn beland. De inzittende konden voor dat de hulpdiensten ter plaatse waren al uit […]
×