Frontale botsing in Voorthuizen

admin
858 Views

Woensdagavond omstreeks 20:15 zijn twee voertuigen op de rubenslaan in voorthuizen met elkaar in botsing gekomen daarbij is een persoon gewond geraakte. De bus van de pakjes bezorger wou de binnen bocht nemen en botste frontaal op de personenauto.

Beide voertuigen zijn afgesleept. één slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Geef een reactie

Next Post

Auto vliegt in Ermelo uit de bocht en belandt tussen bomen

858 Views Op de Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg in Ermelo is donderdagochtend een personenauto uit de bocht gevlogen en tussen de bomen beland. De twee inzittenden bleven ongedeerd. Rond 06:45 uur werden hulpdiensten gealarmeerd over het ongeval op de Jhr. Dr. C.J. Sandbergweg. Het zou gaan om een lichte beknelling. De […]
×