Bijrijder raakt bekneld botsing met meerdere bomen Putten

410 Views

De bijrijder in een pick-up is vanochtend gewond geraakt in Putten. De gewonde man raakte bekneld en moest door de hulpdiensten uit zijn benarde positie worden bevrijd.

Het ongeluk vond tegen 08.00 uur plaats op de Knapzaksteeg in Putten. De pick-up kwam door onbekende oorzaak in botsing met een boom en draaide vervolgens weer de weg op. Op het wegdek kwam de auto tot stilstand.

Bij het ongeluk raakte de bijrijder gewond. Hij zat bekneld in het voertuig. De deur werd door de hulpdiensten verwijderd. Het ambulancepersoneel ontfermde zich daarna over de man nam hem mee naar het ziekenhuis. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Het voertuig liep veel schade op en werd door een berger afgevoerd. De Knapzaksteeg was vanwege de inzet van hulpdiensten en de berging van het voertuig enige tijd deels afgesloten.