Bijrijder raakt bekneld botsing met meerdere bomen Putten

admin
601 Views

De bijrijder in een pick-up is vanochtend gewond geraakt in Putten. De gewonde man raakte bekneld en moest door de hulpdiensten uit zijn benarde positie worden bevrijd.

Het ongeluk vond tegen 08.00 uur plaats op de Knapzaksteeg in Putten. De pick-up kwam door onbekende oorzaak in botsing met een boom en draaide vervolgens weer de weg op. Op het wegdek kwam de auto tot stilstand.

Bij het ongeluk raakte de bijrijder gewond. Hij zat bekneld in het voertuig. De deur werd door de hulpdiensten verwijderd. Het ambulancepersoneel ontfermde zich daarna over de man nam hem mee naar het ziekenhuis. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Het voertuig liep veel schade op en werd door een berger afgevoerd. De Knapzaksteeg was vanwege de inzet van hulpdiensten en de berging van het voertuig enige tijd deels afgesloten.

Geef een reactie

Next Post

Vrachtwagen verliest lading op A28 bij Nijkerk, wegdek bezaaid met tomaten

601 ViewsEen vrachtwagen vol tomaten heeft maandagavond flinke schade aangericht op de A28 bij Nijkerk.  De vrachtwagenchauffeur is door nog onbekende oorzaak met zijn combi tegen een portaal en een verkeersbord gereden. Het ongeval gebeurden rond zes uur s’avonds. Na dat de chauffeur het portaal raakte scheurden de trailer vol […]
©112PERSFOTOGRAFIE
×