Oprit A28 bij Putten enige tijd dicht door defecte vrachtwagen

admin
738 Views

Woensdagmiddag is de oprit naar de A28 in de richting van Ermelo bij Putten enige tijd afgesloten geweest door een defecte vrachtwagen.

De trekker met oplegger stond ter hoogte van de oprit met pech, Rijkswaterstaat sloot de oprit af voor het overige verkeer tot de vrachtwagen weer verder kon. Wat er met de vrachtwagen aan de hand was is onbekend.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

gewonde bij ongeval te Harderwijk

738 Views Op de Kruising met Watertorenweg en Leuvelumseweg in Harderwijk zijn woensdagmiddag twee personenauto’s in botsing gekomen. De twee auto’s raakte flink beschadigt. Één persoon raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De twee auto’s werden afgesleept. De oorzaak van het ongeval is onbekend vermoedelijk was geen voorrang […]
×