Auto rijd door rood, flinke schade tot gevolg Zeewolde

admin
954 Views

Op de Gooiseweg met de kruising Spiekweg is maandagavond een personenauto door het rode licht gereden, hier door ontstond er een flinke botsing.

Twee personenauto raakte zwaar beschadigt, één persoon raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De kruising werd in de richting van Almere en Lelystad afgesloten voor onderzoek. De twee auto’s zijn door een Berger afgesleept.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Oprit A28 bij Putten enige tijd dicht door defecte vrachtwagen

954 Views Woensdagmiddag is de oprit naar de A28 in de richting van Ermelo bij Putten enige tijd afgesloten geweest door een defecte vrachtwagen. De trekker met oplegger stond ter hoogte van de oprit met pech, Rijkswaterstaat sloot de oprit af voor het overige verkeer tot de vrachtwagen weer verder […]
×