zoveelste ongeval op kruising Ermelo

admin
1.710 Views

Op de kruising Heidelaan met de Steynlaan in Ermelo zijn donderdagmiddag twee auto’s in botsing gekomen.

De hulpdiensten waaronder de brandweer werden opgeroepen voor het ongeval. De brandweer kwam ter plaatse omdat één van de bestuurders vast zou hebben gezeten met de voet, de bestuurder raakte gewond. Het is onbekend of er iemand naar het ziekenhuis moest.

Op de kruising gebeuren jaarlijks meerdere ongevallen, zo gebeurden er vorig jaar oktober ook een botsing tussen twee personenauto’s 

©DamianVanDompseler

Geef een reactie

Next Post

Vrachtwagen naast de weg bij Nijkerk

1.710 Views Een vrachtwagen met kipproducten is vannacht door nog onbekende oorzaak naast de weg beland. Brandweerlieden van het nabijgelegen Zwartebroek verleenden assistentie. De melding van de vrachtwagen kwam om kwart voor 12 binnen bij de brandweer. Het ongeluk vond plaats aan de N301 ter hoogte van de Zelderseweg bij Nijkerk. […]
×