Dode bij eenzijdig ongeluk Nijkerk is 35-jarige man uit Haarlem

admin
626 Views

Het dodelijke slachtoffer van het eenzijdige ongeluk in Nijkerk gisteravond is een 35-jarige man uit Haarlem. De gewonde passagier is een 17-jarige vrouw uit Almere.

De twee raakten maandagavond omstreeks 23.30 uur van de weg. Hun auto schoot in een droge sloot en kwam tegen een boom tot stilstand. De 35-jarige bestuurder overleefde het ongeval niet, ondanks reanimatiepogingen door de gealarmeerde hulpdiensten. In eerste instantie berichtte de politie Nijkerk over een ernstig gewonde tweede inzittende, maar nu blijkt dat deze 17-jarige vrouw er met lichte verwondingen vanaf is gekomen. 

De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Geef een reactie

Next Post

Uitslaande brand verwoest boerderij met rietendak Ermelo

626 ViewsEen boerderij met een rieten dak aan de Fokko Kortlanglaan in Ermelo staat in brand. Volgens de brandweer gaat het om een antikraakpand en zou ten tijde van uitbraak niemand binnen zijn geweest. De brand brak tegen 20.00 uur uit. De brandweer kon eenmaal op locatie de woning niet […]
×