Gladheid in de vroege morgen zorg voor ongelukken Putten

admin
1.090 Views

In Putten zijn vrijdagochtend meerdere ongelukken gebeurd door gladheid op de wegen.

De hulpdiensten werden omstreeks tien over negen opgeroepen voor een fietser die ten val was gekomen op de rotonde Stationsstraat met de Nijkerkerstraat. Even later werd men opgeroepen voor een personenauto die in een flauwe bocht weg gleed en frontaal tegen een boomstronk botsten. De bestuurder is gecontroleerd in de ambulance maar hoeft niet mee naar ziekenhuis. 

©ChantalVanEssen

Geef een reactie

Next Post

Auto van treinmachinist vat vlam Groningen

1.090 Views Een auto van een treinmachinist in Groningen is vrijdagavond in brand gevlogen. De brand ontstond op een parkeerplaat aan de Zaanstraat in Groningen, de brandweer was snel ter plaatse en probeerde het voertuig te redden, de personenauto is total loss verklaard.
×