Dode en gewonde bij ernstig ongeval Nijkerk

admin
623 Views

Een inzittende van een auto is maandagavond om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeluk in Nijkerk. De auto botste op de Prinsenweg op een boom. Een tweede inzittende raakte ernstig gewond.Het ongeluk gebeurde omstreeks 23.30 uur in het buitengebied van Nijkerk. Door nog onbekende oorzaak verloor de automobilist de macht over het stuur. De wagen schoot een droge sloot in en kwam tot stilstand tegen een boom.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar konden niet meer voorkomen dat één van de inzittenden ter plekke overleed. Het tweede slachtoffer werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Geef een reactie

Next Post

Dode bij eenzijdig ongeluk Nijkerk is 35-jarige man uit Haarlem

623 ViewsHet dodelijke slachtoffer van het eenzijdige ongeluk in Nijkerk gisteravond is een 35-jarige man uit Haarlem. De gewonde passagier is een 17-jarige vrouw uit Almere. De twee raakten maandagavond omstreeks 23.30 uur van de weg. Hun auto schoot in een droge sloot en kwam tegen een boom tot stilstand. […]
©112PERSFOTOGRAFIE
×