schuur vliegt in brand door vuurwerk Kootwijkerbroek

admin
1.049 Views

Op de Walhuisweg in Kootwijkerbroek is maandagmiddag tijdens oudjaarsdag een schuur in brand gevlogen na een vuurwerkongeval.

De brand brak omstreeks tien voor half drie uit na dat vuurwerk door onbekende oorzaak in de schuur belanden waar stro was opgeslagen. De brandweer van De Valk was snel ter plaatse en kon een uitslaande brand voorkomen.

Er vielen geen gewonden. In de schuur waren op het moment van de brand geen dieren aanwezig.

Video volgt later deze dag!!

©DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Brand onder motorkap van personenauto Nijkerk

1.049 Views De brandweer van Nijkerk werd rond tien over half zeven opgeroepen voor een brand in een personenauto aan de Schrassertstraat in Nijkerk;. De brandweer van Nijkerk was snel ter plaatse. De brand bleek onder de motorkap te zitten. De brand was snel onder controle. Of de brand is […]
×