Traumahelikopter landt in woonwijk in Putten

admin
1.663 Views

De hulpdiensten zijn vanmorgen in actie gekomen voor een melding in Putten.  

Tegen 09.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding aan de Tollenstraat. Een ambulance, politie en een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter landde op een speelveldje in de buurt. Volgens de politie ging het om een melding van medische aard. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in de regio. Het vervoer naar het ziekenhuis gebeurde onder begeleiding van de politie.

De landing en het opstijgen van de traumahelikopter gebeurde onder het toeziend oog van tientallen buurtbewoners.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Persoon gewond na val uit auto A1 Terschuur

1.663 ViewsOp de A1 tussen Barneveld en Hoevelaken ter hoogte van Terschuur is zondagmiddag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer viel door onbekende oorzaak uit een personenauto. Het slachtoffer raakte hier bij gewond, een traumahelikopter kwam ter plaatse om medisch bijstand te verlenen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. […]
×