Personenauto rijd van talud en eindigt tussen de bossages A28 Nijkerk

admin
665 Views

Een bestuurder is met zijn personenwagen van de snelweg A28 bij Nijkerk geschoten en in de bosschages naast de weg terecht gekomen. 

In eerste instantie leek de bestuurder gewond te zijn maar hij hoefde na controle door ambulancepersoneel niet mee naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeluk is nog niet bekend. De auto raakte zwaar beschadigd en moest uit de bosjes getakeld worden.

Door het ongeval is ter plaatse een rijstrook afgesloten geweest wat een file op de A28 veroorzaakte. 

Geef een reactie

Next Post

Twee personen gebeten door hond in Harderwijk

665 ViewsHARDERWIJK – Op de Deventerweg in Harderwijk zijn zondagavond twee personen op straat gebeten gebeten door een hond. Een omstander die het zag gebeuren belde 112. De twee personen zijn met flink letsel overgebracht naar het ziekenhuis, vertelt een cameraman ter plaatse, die met de hulpdiensten sprak.  Of de hond […]
©112PERSFOTOGRAFIE
×