Vuurwerk legt Puttense heg in de as

admin
1.194 Views

Een heg aan de Roggestraat in Putten is donderdagochtend door brand verwoest. Het vuur was ontstaan door vuurwerk. Bij de bluswerkzaamheden liep één persoon brandwonden op

Voorbijgangers gooiden vuurwerk in de heg aan de Roggestraat, waarna de bewoners de ontstane brand direct probeerden te blussen. Toen even later de brandweer ter plaatse kwam, was het vuur betrekkelijk snel onder controle. Drie jaar geleden ging een ander deel van de haag ook al in vlammen op.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Ermeloër botst bij thuiskomst met brommobiel tegen boom

1.194 ViewsDe bestuurder van een brommobiel is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt, nadat hij op de Garderenseweg in Ermelo tegen een boom botste. Het ongeval gebeurde notabene op de oprit van de woning van de bestuurder. Tijdens zijn rit naar huis is de bestuurder in slaap […]
×