318 Views

Twee auto’s zijn maandagmorgen frontaal tegen elkaar gebotst op de N35. Het ongeluk gebeurde tussen Haarle en Nijverdal. De weg werd tijdelijk afgesloten. Rond 08.00 uur werd deze weer vrijgegeven.

Een van de automobilisten werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De ander ging naar de huisarts. De schade aan de betrokken voertuigen was groot. Een bedrijfsbus moest uitwijken vanwege het ongeluk en raakte daarbij verschillende losliggende onderdelen van de gecrashte auto’s. De bedrijfsbus kwam in de berm tot stilstand. 

De hulpdiensten rukten met meerdere eenheden uit om assistentie te verlenen. Als gevolg van het ongeluk werd de N35 afgesloten tussen Nijverdal-Oost en Hellendoorn. Rond 08.00 uur is de weg weer vrijgegeven.

Het KNMI waarschuwde maandagochtend al voor gladheid op de weg in vrijwel heel het land. Met uitzondering van Zeeland en de Waddeneilanden is overal code geel van kracht. De waarschuwing geldt dus ook voor Twente, waar het kwik afgelopen nacht daalde tot -6,7 graden.

Door admin

Geef een reactie

×