Bestuurder raakt van de weg en botst frontaal op boom in Rijssen

admin
160 Views

Op de Reggesingel (N350) in Rijssen is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto van de weg geraakt en frontaal tegen een boom gebotst.

De bestuurder had een black-out gehad en raakte om die reden van de weg af. De persoon werd in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto raakte flink beschadigd en de Reggesingel was even afgesloten voor verkeer.

Geef een reactie

Next Post

Persoon overleden bij eenzijdig ongeval in Nijverdal, Wierdensestraat afgesloten

160 Views Op de Wierdensestraat in Nijverdal is maandag aan het einde van de ochtend een auto op een boom gebotst. Daarbij kwam de bestuurder van de auto om het leven. Hulpdiensten riepen een traumahelikopter op, maar die werd niet veel later geannuleerd. Over de toedracht van het ongeval kan […]
×