Brandweer heeft handen vol aan container brand in Leusden

admin
186 Views

LEUSDEN- Dinsdagavond rond 20:00 is er aan de buitenplaatsweg in Leusden een hydraulische kartonpers in brand gevlogen, de brandweer was snel terplaatse en heeft doormiddel van het haakarmvoertuig de container opgetild en kon zo de resten eruit persen. Deze zijn toen verder afgeblust. De oorzaak is vermoedelijk broei in de container doordat de container overbelast werd, er raakte niemand gewond.

Door snel handelen van medewerkers van het aangrenzende bedrijf kon erger worden verkomen. Een kraan kwam ter plaatse om het afval uit elkaar te trekken.

Geef een reactie

Next Post

Bestuurder raakt van de weg en botst frontaal op boom in Rijssen

186 Views Op de Reggesingel (N350) in Rijssen is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto van de weg geraakt en frontaal tegen een boom gebotst. De bestuurder had een black-out gehad en raakte om die reden van de weg af. De persoon werd in de ambulance gecontroleerd, […]
×