Fietser treft auto met overleden man aan in Diepenheim

admin
482 Views

Een fietser heeft zaterdagochtend een auto met een overleden man aangetroffen op de Diepenheimseweg in Diepenheim.

De auto is van de weg geraakt en daarna tegen een boom tot stilstand gekomen. Het ongeluk heeft volgens de politie vermoedelijk vrijdagavond plaatsgevonden. Omwonende hebben toen een knal gehoord maar niks in de omgeving kunnen vinden. Zaterdagochtend heeft een fietser de auto met de overleden man aangetroffen en direct de hulpdiensten gealarmeerd. 

De Diepenheimseweg is afgesloten voor verkeer. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Geef een reactie

Next Post

Brandweer heeft handen vol aan container brand in Leusden

482 Views LEUSDEN- Dinsdagavond rond 20:00 is er aan de buitenplaatsweg in Leusden een hydraulische kartonpers in brand gevlogen, de brandweer was snel terplaatse en heeft doormiddel van het haakarmvoertuig de container opgetild en kon zo de resten eruit persen. Deze zijn toen verder afgeblust. De oorzaak is vermoedelijk broei […]
×