Jong kindje overleden na aanrijding met busje in Elspeet

admin
921 Views

Bij een ongeluk in Elspeet is een jong kindje overleden nadat hij werd aangereden door een bestelbus. De bestuurster van het busje is aangehouden.

Het ongeluk gebeurde aan het einde van de middag aan de Zeisweg. Door nog onbekende oorzaak reed een busje het jonge jongetje aan. Hij raakte zwaargewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Alle hulp mocht niet meer baten, het slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden. 

Hoe oud het kindje precies was, kan de woordvoerder van de politie niet met zekerheid zeggen. ,,Het gaat om een heel jong jongetje.” De Verkeersongevallenanalyse (VOA) zal onderzoek doen naar hoe dit ongeluk heeft kunnen gebeuren.

De bestuurder van het bestelbusje is na het ongeluk aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Het gaat om een vrouw. Zij zal door de politie worden gehoord.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Fietser treft auto met overleden man aan in Diepenheim

921 Views Een fietser heeft zaterdagochtend een auto met een overleden man aangetroffen op de Diepenheimseweg in Diepenheim. De auto is van de weg geraakt en daarna tegen een boom tot stilstand gekomen. Het ongeluk heeft volgens de politie vermoedelijk vrijdagavond plaatsgevonden. Omwonende hebben toen een knal gehoord maar niks […]
×