Motorrijder verongelukt op de N302 Zeewolde

admin
929 Views

Op de N302 tussen Zeewolde en Lelystad is zondagmiddag een motorrijder verongelukt.

Het ongeval gebeurden op de Larserweg de N302 in de richting van Lelystad. De motorrijder kwam door onbekende hard ten val. De ter plaatse gekomen hulpdiensten probeerde de man nog te reanimeren maar dicht mocht niet meer baten.

De N302 is in beide richtingen afgesloten voor onderzoeken.

Geef een reactie

Next Post

Voormalige golfclub Edda Huzid verwoest door brand, tweede brand in nog geen drie maanden tijd

929 Views Een grote brand heeft het voormalige clubhuis van golfclub Edda Huzid aan de Hunnenweg in Voorthuizen verwoest. De brand brak dinsdag op woensdagnacht rond half vier uit in het pand. Kort na de eerste melding werd er opgeschaald naar een “Middelbrand”, dit betekend dat er twee blusvoertuigen ter […]
×