Chalet verwoest door brand in Putten

admin
590 Views

Een leegstaande chalet is op camping Hilary aan de Husselsesteeg in Putten volledig verwoest door een uitslaande brand.

Omstreeks vijf over zeven werd het Puttense brandweer korps wakker gepiept voor een brandgerucht, al snel werd er opgeschaald naar een “middelbrand”. Twee blusvoertuigen en een waterwagen van het korps van brandweer Ermelo kwamen ter plaatse.

Vanaf een afstandje was de rook van de brand zichtbaar, dit leverde voor de omwonenden geen gevaar op. De chalet is in vlammen opgegaan.

Op het moment van de brand was niemand in de vakantiewoning aanwezig.

Hoe de brand is ontstaan moet worden onderzocht.

Geef een reactie

Next Post

Motorrijder verongelukt op de N302 Zeewolde

590 Views Op de N302 tussen Zeewolde en Lelystad is zondagmiddag een motorrijder verongelukt. Het ongeval gebeurden op de Larserweg de N302 in de richting van Lelystad. De motorrijder kwam door onbekende hard ten val. De ter plaatse gekomen hulpdiensten probeerde de man nog te reanimeren maar dicht mocht niet […]
×