Bestelbus knalt tegen de boom in Putten, maar waar is de bestuurder

admin
654 Views

Een bestelbus is vrijdagavond op de Beulekampersteeg in Putten in een bocht van de weg geraakt en tegen een boom gebotst.

Bij aankomst van de Politie bleek er niemand aanwezig te zijn bij het voertuig. De politie is hierdoor met een hond opzoek gegaan is de omliggende bossages naar de bestuurder. Volgens agenten moest de bestuurder bij de klap wel gewond zijn geraakt. Toch kon de persoon in kwestie wegkomen van het wrak – maar de vraag was waarheen.

Een Berger heeft het voertuig afgesleept.

Geef een reactie

Next Post

Chalet verwoest door brand in Putten

654 Views Een leegstaande chalet is op camping Hilary aan de Husselsesteeg in Putten volledig verwoest door een uitslaande brand. Omstreeks vijf over zeven werd het Puttense brandweer korps wakker gepiept voor een brandgerucht, al snel werd er opgeschaald naar een “middelbrand”. Twee blusvoertuigen en een waterwagen van het korps […]
×