46-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden voor betrokkenheid de dood van de overleden vrouw in Nijkerk

admin
321 Views

De politie liet donderdagmiddag via een persbericht weten dat er een 46-jarige vrouw afkomstig uit Amsterdam zou zijn aangehouden voor de betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw. Momenteel zit zij vast en doen we uitgebreid onderzoek naar haar betrokkenheid. Het onderzoek is in volle gang.

Op dit moment wordt rekening gehouden met verschillende scenario’s. Dit zal verder uit het onderzoek moeten blijken en de politie is hier nog druk mee bezig, zowel in de woning als in de buurt. Tot die tijd zal de woning bewaakt worden. Dat doet de politie om te voorkomen dat eventuele sporen niet verstoord worden.

Lees ook : Politie arresteert verdachte vanwege betrokkenheid bij de dood van een vrouw in Nijkerk

Geef een reactie

Next Post

Bestelbus knalt tegen de boom in Putten, maar waar is de bestuurder

321 Views Een bestelbus is vrijdagavond op de Beulekampersteeg in Putten in een bocht van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Bij aankomst van de Politie bleek er niemand aanwezig te zijn bij het voertuig. De politie is hierdoor met een hond opzoek gegaan is de omliggende bossages […]
×