[FOTO] Terreinwagen Koninklijke Marechaussee vliegt in brand op NAVO terrein in Almelo.

admin
250 Views

De brandweer van Wierden is donderdagochtend om 08:30 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand aan Bedrijvenpark Twente.

Ter plaatse bleek er een terreinwagen van de koninklijke marechaussee in brand te staan op het NAVO terrein. Men heeft geprobeerd de brand te blussen met een poederblussers. De brand oorzaak is onbekend, vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak.

Geef een reactie

Next Post

46-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden voor betrokkenheid de dood van de overleden vrouw in Nijkerk

250 Views De politie liet donderdagmiddag via een persbericht weten dat er een 46-jarige vrouw afkomstig uit Amsterdam zou zijn aangehouden voor de betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw. Momenteel zit zij vast en doen we uitgebreid onderzoek naar haar betrokkenheid. Het onderzoek is in volle gang. Op dit […]
×