Auto vliegt over de kop na mislukte inhaalactie in Holten

admin
246 Views

Holten – De hulpdiensten zijn maandagavond gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Provincialeweg-N332.

De bestuurder van een personenauto wilde een vrachtwagen inhalen kort voor de rotonde. De actie mislukte waardoor de auto een stukje over de rotonde schoot, vervolgens werd gelanceerd en tegen één vangrail sloeg en eindigde op zijn kop op het midden van de brug boven op de A1. De ravage is enorm. Alledrie inzittenden van de personenauto raakte gewond en zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd.

De aard en ernst van de letsels zijn niet bekend. De N332 is afgesloten tussen Holten en Laren Gelderland.

Geef een reactie

Next Post

Onderzoek na vondst overleden persoon in woning Nijkerk

246 Views De politie meldt dat er in een woning aan het Brucknerlaantje in Nijkerk een overleden persoon is aangetroffen. Het is vooralsnog niet bekend waaraan de persoon is overleden. De politie doet op dit moment onderzoek naar de doodsoorzaak en de identiteit van de persoon. Het pleintje is afgezet […]
×