Uitslaande brand in slaapkamer van woning in Amersfoort

admin
262 Views

In een woning aan De Verwondering in Amersfoort is vanmiddag brand ontstaan. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De brandweer werd rond 12.40 uur gealarmeerd over een uitslaande woningbrand aan De Verwondering in Amersfoort. De slaapkamer van de woning, waar op dat moment geklust werd, stond in brand. Hoe het vuur precies heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk.

De brandweer had het vuur snel onder controle en heeft de brand inmiddels weten te blussen. 

Foto ; Kees Verwijs

Geef een reactie

Next Post

Voetganger gewond na aanrijding in Groningen

262 Views Bij een ongeval vrijdagavond op het Linnaeusplein in Groningen is een voetganger gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 18.30 uur. Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend. Het gaat om een voetganger die aangereden is door een personenauto. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Verpleegkundigen van een ambulance hebben het slachtoffer […]
×