Politie haalt verwarde man van het dak in Hoogland

admin
231 Views

Een verwarde man die woensdagavond schreeuwend op het dak van een woning aan de Coelhorsterweg in Hoogland stond, is met inzet van de politie en andere hulpdiensten naar beneden gehaald.

De man was omstreeks half acht het dak van de woning op gegaan en zorgde voor veel consternatie. Volgens omstanders sloeg hij wartaal uit. Hij was mogelijk gedrogeerd.

Politie, brandweer en ambulance rukten uit om de man zonder ongelukken van het dak te krijgen. De brandweer hield een hoogwerker paraat. Er werd ook een arrestatieteam van de politie opgeroepen dat op weg naar het incident een aanrijding kreeg op de Amsterdamseweg. Met assistentie van de politie werd de man later op de avond tot kalmte gebracht en ervan overtuigd dat hij van het dak moest komen.

De man werd eenmaal van het dak onderzocht door ambulancepersoneel. De Coelhorsterweg werd vanwege het incident geheel afgesloten.

Geef een reactie

Next Post

Uitslaande brand in slaapkamer van woning in Amersfoort

231 Views In een woning aan De Verwondering in Amersfoort is vanmiddag brand ontstaan. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De brandweer werd rond 12.40 uur gealarmeerd over een uitslaande woningbrand aan De Verwondering in Amersfoort. De slaapkamer van de woning, waar op dat moment geklust werd, stond […]
×