Bouwvakker gewond bij val van trap tijdens werkzaamheden in Markelo

admin
250 Views

Een bouwvakker is maandagmiddag gewond geraakt na een val van een trap tijdens werkzaamheden.

Dit gebeurden aan de Effinck in Markelo. De man was bezig met verbouwingen bij twee woningen tot hij van een trap viel. In eerste instantie werd er een traumahelikopter opgeroepen vanuit Duitsland, deze werd al snel afgemeld. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Geef een reactie

Next Post

Veel rookontwikkeling bij woningbrand in de binnenstad van Groningen

250 Views Bij een forse brand in een studentenhuis in de Raamstraat in de Groninger binnenstad is maandagavond één persoon gewond geraakt. De melding kwam omstreeks kwart voor zeven bij de brandweer binnen die daarop meteen met een tankautospuit en een hoogwerker uitrukten. Omdat er niet duidelijk was of er […]
×