Personenauto beland op zijn dak op de N302 Harderwijk

admin
664 Views

Een personenauto is zaterdagavond op zijn dak beland aan de Leuvenumseweg ( N302) in Harderwijk.

Het voertuig zou volgens getuigen vanuit de kant van Ermelo zijn gekomen en kwam door onbekende rede op de verkeerde weghelft en raakte in de berm waarna de de bestuurder zijn macht over het stuur verloor en op de kop terecht op de weg eindigde.

De bestuurder en zijn dochtertje werden in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De weg werd enige tijd afgesloten.

Geef een reactie

Next Post

Hulpdiensten groots uitgerukt voor autobrand bij autodemontage bedrijf Driebergen

664 Views De brandweer werd zondagavond een brand bij een autodemontagebedrijf de Kempenaar aan de hoofdstraat in Driebergen-Rijsenburg. Meerdere blusvoertuigen werden opgeroepen. Ter plekke bleek er een auto op het terrein in brand te staan. De brandweer had het voertuig snel geblust en konden erger voorkomen.
×