Drie inbrekers snel gepakt tussen Almere en Lelystad

admin
233 Views

De politie heeft vrijdagavond drie inbrekers weten aan te houden op de Trekweg tussen Almere en Lelystad.

De inbraak werd rond half negen ‘s avonds gepleegd bij een bouwbedrijf aan de Trekweg, de weg die tussen de Oostvaardersplassen en de A6 loopt tussen beide steden. Bewakingscamera’s filmden de dieven en het bedrijf seinde gelijk de politie in.

Een politiehelikopter die toevallig al in de lucht was, vloog direct die kant op. Vanuit de helikopter was al snel te zien hoe de inbrekers wegrenden.

De achtervolging op de grond werd ingezet en meerdere politieauto’s reden de vermeende inbrekers klem in het gras langs de Trekweg. Het gaat om drie mannen van 32, 46 en 52 jaar oud. Twee van hen wonen in Bodegraven, van de derde is geen woonadres bekend. Ter plaatse werd ook de vermoedelijke auto van het drietal gevonden en doorzocht.

Geef een reactie

Next Post

Update : Bijrijder (18) overleden na ernstig ongeval in Nijkerk, bestuurder zwaargewond

233 Views Een auto is vannacht in Nijkerk tegen een boom gereden. De twee 18-jarige inzittenden uit Harskamp zijn door de hulpdiensten uit het voertuig gehaald en zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. De bijrijder is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het ongeluk vond tegen 01.00 uur plaats langs […]
×