Caravan uitgebrand op de A1 bij Uddel

admin
775 Views

Op de A1 tussen afslag Kootwijk en Apeldoorn is zaterdagavond rond kwart voor zeven een caravan in de brand gevlogen. Ter hoogte van Uddel werd de brand in de caravan ontdekt. De caravan werd ontkoppeld van het trekkende voertuig. De brand breidde zich echter vrij snel uit, waardoor de gehele caravan in de brand kwam te staan. Bij aankomst van de brandweer van Uddel was er helaas niet veel meer te redden. In de caravan stonden ook gasflessen, één hiervan is ontploft.

Ten tijde van het blussen van de brand is het verkeer op de rechter rijbaan richting Apeldoorn stilgelegd.  Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Geef een reactie

Next Post

Zeer grotre brand in opleidingsinstituut te Ede

775 ViewsBij een opleidingsinstituut aan de Galvinistraat in Ede heeft dinsdagavond een brand gewoed. de brand brak rond elf uur uit. Meerde brandweer korpsen werden gealarmeerd. De brand werd opgeschaald naar een grote brand. De brandweer is druk bezig met het bestrijden van de brand. Het pand is volledig verwoest. […]
×