Twee auto’s botsen in Rijssen

admin
228 Views

De hulpdiensten zijn vrijdagavond 23 oktober gealarmeerd voor een ongeval op de Lichtenbergerweg in Rijssen

Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen twee auto’s. De bestuurster van de achterste auto had te laat in de gaten dat de auto voor haar midden op de weg stond en botste er achterop. De auto die stilstond was de weg kwijt en had geen alarmlichten aan. De achterste auto is flinke beschadigd geraakt en moest door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Het verkeer op de Lichtenbergerweg had even last van het ongeval tussen Nijverdal en Rijssen.

Geef een reactie

Next Post

Drie inbrekers snel gepakt tussen Almere en Lelystad

228 Views De politie heeft vrijdagavond drie inbrekers weten aan te houden op de Trekweg tussen Almere en Lelystad. De inbraak werd rond half negen ‘s avonds gepleegd bij een bouwbedrijf aan de Trekweg, de weg die tussen de Oostvaardersplassen en de A6 loopt tussen beide steden. Bewakingscamera’s filmden de […]
×