(Update) gestolen mini shovel uit Zutphen terug gevonden bij ongeval op afrit van A1 bij Enter

admin
343 Views

Het ongeluk op de afrit van de A1 bij Enter donderdagochtend heeft een diefstal blootgelegd.

Op de afrit stond een onbeheerd busje met aanhanger waarop een minishovel was losgeschoten. De combinatie kon daardoor niet verder. Later bleek uit politieonderzoek dat de minishovel de afgelopen nacht was gestolen in de omgeving van Zutphen.

Hoewel er nog kentekenplaten op het busje en de aanhanger zaten, is er nog niemand aangehouden voor de diefstal. De politie onderzoekt de zaak en sluit niet uit dat er nog een of meer aanhoudingen volgen. Busje, aanhanger en minishovel zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. 

Tijdens de berging was de afrit vanmorgen afgesloten.

Geef een reactie

Next Post

Man komt klem te zitten in machine en raakt ernstig gewond in Ermelo

343 Views Bij een papierfabriek aan de Oude Telgterweg in Ermelo is donderdagmiddag een man ernstig gewond geraakt nadat hij klem kwam te zitten in een machine. Meerdere hulpdiensten spoedde zich rond vier uur naar het incident, ook een traumahelikopter kwam ter plekke. De man is met spoed vervoert naar […]
×