Man gewond na steekpartij in Almere

admin
199 Views

Op het Festivalplein in Almere heeft woensdagavond een steekpartij plaats gevonden.

Rond de klok van zeven uur kwam er een gewonden man bij het politiebureau met steekwonden. De politie alarmeerde direct meerdere eenheden en een ambulance. De man is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Het incident vond plaats op het basketbalveldje op het festivalplein. De politie zetten het veldje af en zochten in de omgeving naar een verdachte.

Wat de toedracht van het incident was is onbekend.

Geef een reactie

Next Post

Flinke schade bij ongeval op de N350 bij Rijssen

199 Views Bij een ongeval op de kruising Nijverdalseweg met de Reggesingel N350 bij Rijssen is woensdagmiddag flinke schade ontstaan aan twee voertuigen. Het ongeval gebeurden rond tien voor vier. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een bedrijfsbus en een auto.De bedrijfsbus kwam vanaf de Nijverdalseweg […]
×