Dikke eiken tak is uit gescheurd en hangt gevaarlijk boven de Breddendijk in Markelo

admin
200 Views

De brandweer is woensdagmiddag om 17:54 uur gealarmeerd voor een stormschade aan de Breddendijk in Markelo.

Ter plaatse bleek er een dikke eiken tak te zijn uitgescheurd en is gevaarlijke boven de weg komen te hangen. Met behulp van de hoogwerker werd de tak stukje voor stukje afgezaagd en tot de boom afgezaagd.


De Breddendijk is afgesloten voor het verkeer vanaf 18:15 tot 19:00 uur.

Geef een reactie

Next Post

Man gewond na steekpartij in Almere

200 Views Op het Festivalplein in Almere heeft woensdagavond een steekpartij plaats gevonden. Rond de klok van zeven uur kwam er een gewonden man bij het politiebureau met steekwonden. De politie alarmeerde direct meerdere eenheden en een ambulance. De man is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Het incident vond plaats […]
×