Tweede aanrijding op het spoor in 3 uur tijd bij Ermelo: momenteel geen treinverkeer mogelijk

admin
2.155 Views

In Ermelo hebben in drie uur tijd twee aanrijdingen plaatsgevonden op het treinspoor.

Rond 11:25 uur vond er vlakbij het station van Ermelo een aanrijding met een persoon plaats. Treinreizigers en verkeer ondervonden hierdoor veel hinder bij de spoorwegovergangen. Toen het verkeer net weer op gang was, vond er een tweede aanrijding plaats.

De tweede aanrijding vond slechts anderhalve kilometer verder plaats, bij de overgang van de Julianalaan.  Meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer en ProRail zijn ter plaatse. Het treinverkeer tussen Amersfoort en Zwolle zal enige uren stil liggen.

Het verkeer kan niet langs de Horsterweg en de Julianalaan. Omrijden kan via de Hamburgerweg.

Foto : Jacco Petersen

Geef een reactie

Next Post

Man gewond geraakt bij schietincident Huygensstraat in Groningen

2.155 Views Een man is dinsdagavond gewond geraakt bij een schietincident in aan de Huygensstraat in Groningen, dat meldt de politie. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het voorval gebeurde rond 21:15 uur. De politie laat weten nog geen verdachte te hebben aangehouden. Wel laten ze […]
×