Man aangereden op zebrapad in Putten

admin
956 Views

Op een zebrapad aan de Voorhuizerstraat in Putten is eind van de middag een man geschept door een personenauto. De man is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur. De man werd met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Door het ongeval is een rijbaan vast komen te staan, de weg is vanaf de rotonde van de Gardenseweg afgesloten.  

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Brand in opslag fietsaccu’s Apeldoorn

956 ViewsIn een Apeldoorns bedrijfspand waar fietsaccu’s worden opgeslagen, heeft vrijdagavond een kleine brand gewoed. Tweehonderd accu’s zijn daardoor vernield, meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. De brandweer rukte met groot materieel uit voor de brand in een bedrijfspand aan de Gladsaxe, in de wijk De Maten. Bij de brand […]
×