Slingerbus van de weg geramd in Ermelo; bestuurder onwel

admin
1.059 Views

De politie in Ermelo heeft gisteravond een bestelbus van de weg gereden die verschillende stoptekens negeerde. Later bleek dat er geen opzet in het spel was: de bestuurder, een 48-jarige man uit Kootwijkerbroek, was onwel geworden achter het stuur.

De man is ter plekke door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Surveillerende agenten zagen tegen middernacht de bestelbus rijden op de Flevoweg en vertrouwden het niet, omdat de bestuurder over de weg slingerde. Ze gaven hem diverse stoptekens, maar daar reageerde hij niet op. Daarop besloten ze hem van de weg te rijden, een greppel in. De bus liep daarbij forse schade op. Uiteindelijk kwam vast te staan dat het gedrag van de bestuurder een medische oorzaak had, aldus de politie.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Auto rijdt door na aanrijding met letsel in Ermelo

1.059 ViewsDe politie in Ermelo is op zoek naar een bestuurder die vanmorgen doorreed na een aanrijding met letsel. Het ongeval gebeurde rond 7.45 uur op  het kruispunt Watervalweg/Oude Telgterweg. Volgens de politie gaat het om een donkerkleurige auto, vermoedelijk een Saab. De auto moet forse schade hebben aan de […]
×