Automobilist rijdt door na aanrijding en laat gewonde fietser achter

admin
1.362 Views

Een automobilist is donderdagavond doorgereden na een ongeval met een fietser in Putten. Het slachtoffer raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

De fietser werd aangereden op de rotonde aan de Stationsstraat. Het slachtoffer werd door een afslaande auto geschept. De automobilist is direct na de aanrijding doorgereden en heeft zich niet om de fietser bekommerd.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Over de doorgereden auto is vooralsnog niets bekend.

©DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Slingerbus van de weg geramd in Ermelo; bestuurder onwel

1.362 Views De politie in Ermelo heeft gisteravond een bestelbus van de weg gereden die verschillende stoptekens negeerde. Later bleek dat er geen opzet in het spel was: de bestuurder, een 48-jarige man uit Kootwijkerbroek, was onwel geworden achter het stuur. De man is ter plekke door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar […]
×