Forse woningbrand verwoest woning Almere

HJP-Media
103 Views

Om 17:05 uur is de brandweer uitgerukt voor een brand bijgebouw aan de Kolkgriend in Almere. Terplaatse betrof het een woning waar een forse brand is geweest.

De brand betrof in een meterkast. Omdat de brand te warm was voor de gasleiding is ook die geraakt. De brand is korte tijd uitslaand geweest. Door de brand is er ernstige rookschade in de woning. Onbekend of de bewoners van de brand vanavond terug hun woning in kunnen.

Liander is bezig om een gat te graven in de tuin om de hoofdleiding af te sluiten van de woning.

Harmjan Petersen / HJP-media

Geef een reactie

Next Post

Auto vliegt in brand na botsing in Veenendaal

103 Views Op de Wageningselaan N233 in Veenendaal heeft zaterdagmiddag brand gewoed onder de motorkap van een personenauto. Niemand raakte gewond. Het voertuig vloog in brand na dat het tegen een bus van de ANWB botste. De eigenaar wist de brand snel zelf te blussen waardoor erger kon worden voorkomen. […]
×