Auto beland op zijn kant na botsing Harderwijk

admin
407 Views

Een automobilist maakte woensdagmiddag een flinke klapper op de Knardijk West in Harderwijk. Na een botsing met een andere auto sloeg het voertuig over de kop.

De bestuurder van de witte auto wilde invoegen, maar zag niet dat er al een andere auto reed. Er volgde een botsing waarna de automobilist de controle over het stuur verloor en over de kop sloeg.

Het ambulancepersoneel wist de bestuurder, een man op leeftijd, uit de auto te halen. Het slachtoffer werd in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde wonderwel niet mee naar het ziekenhuis.

De inzittenden van het andere voertuig waren erg geschrokken, maar bleken ongedeerd. Hun voertuig liep door het ongeval fikse schade op aan de linkerzijde.

Geef een reactie

Next Post

Auto in brand gestoken in Driebergen-Rijsenburg

407 Views Op de Tussen de Dreven in Driebergen-Rijsenburg is woensdagavond een personenauto in de brand gestoken zo meld de politie. Rond half negen melden een buurtbewonster een verdachte situatie bij de politie, kort hierna stond de auto in de brand. De brandweer kwam ter plekke en bluste de brand. […]
×