Politie en Staatsbosbeheer vinden kofferbak vol vuurwerk in Garderen

admin
470 Views

Staatsbosbeheer en de politie troffen maandagavond op een parkeerplaats langs de Hogesteeg in Garderen een voertuig aan met een kofferbak vol met vuurwerk.

Een BOA ( Buitengewoon opsporingsambtenaren) trof het voertuig aan waarna hij assistentie vroeg van een politieeenheid. Bij aankomst werd het voertuig doorzocht en trof men een kofferbak vol vuurwerk aan. De twee inzittenden werden aangehouden.

De politie heeft het voertuig met vuurwerk inbeslag genomen.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Auto beland op zijn kant na botsing Harderwijk

470 Views Een automobilist maakte woensdagmiddag een flinke klapper op de Knardijk West in Harderwijk. Na een botsing met een andere auto sloeg het voertuig over de kop. De bestuurder van de witte auto wilde invoegen, maar zag niet dat er al een andere auto reed. Er volgde een botsing […]
×