Veel schade na botsing op kruising in Veenendaal

admin
155 Views

Twee auto’s zijn maandagochtend met elkaar in botsing gekomen op de kruising Rondweg-West met de Bergweg in Veenendaal. De voertuigen raakten zwaar beschadigd.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is vooralsnog niet bekend. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter rukten uit naar het ongeluk. De helikopter werd echter al snel afgemeld.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. De inzittende van één van de auto’s is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Over de inzittende(n) van de andere auto is nog niets bekend.

De zwaar beschadigde voertuigen zullen worden afgesleept door een berger. De kruising is vooralsnog afgesloten voor verkeer.

Foto : Kevin Vroon

Geef een reactie

Next Post

Politie en Staatsbosbeheer vinden kofferbak vol vuurwerk in Garderen

155 Views Staatsbosbeheer en de politie troffen maandagavond op een parkeerplaats langs de Hogesteeg in Garderen een voertuig aan met een kofferbak vol met vuurwerk. Een BOA ( Buitengewoon opsporingsambtenaren) trof het voertuig aan waarna hij assistentie vroeg van een politieeenheid. Bij aankomst werd het voertuig doorzocht en trof men […]
×