Brandweer druk met gaslekkage in Riool Ermelo

admin
271 Views

De Ermeloose brandweer was woensdag druk met een gaslekkage in het riool nabij de Jacob Catslaan met kruising Ca Costalaan in Ermelo.

Medewerkers van de gemeente Ermelo zijn bezig geweest met het reinigen van het riool. Nadat de rioolputten waren geopend rook men een gaslucht Omdat de gaslucht niet wegtrok werd de brandweer gealarmeerd.

De brandweer kwam samen met Liander gee plekke. De brandweer heeft meerdere metingen uit gevoerd. Hier uit werd een hoge hoeveelheid gas gemeten. Liander meld dat het gaat om een hogedruk gasleiding. Men is bezig om de lekkage te verhelpen.

De weg werd uren afgesloten.

Geef een reactie

Next Post

A28 Elspeet-Harderwijk afgesloten na ongeval met vrachtwagen

271 Views Op de A28 tussen Elspeet en Harderwijk heeft donderdagochtend een ongeval plaats gevonden met een vrachtwagen. De A28 Tussen Elspeet en Harderwijk werd hier door afgesloten. De #A28 bij Harderwijk is helemaal dicht richting Amersfoort na een ongeluk. Omrijden kan vanaf Zwolle via Apeldoorn, over de A50 en […]
×