Brand richt veel schade aan aan woning Langbroek

admin
186 Views

Een woningbrand in Langbroek heeft gisteravond veel schade aangericht.

De brandweer haastte zich naar een hoekhuis aan het Kerkeland, waar de vlammen uit de benedenverdieping sloegen. Er werd opgeschaald naar een zogeheten middelbrand, waarna het vuur snel onder controle was.

De uitgebrande woning is voorlopig onbewoonbaar en gewonden zijn er niet, hoewel ambulancemedewerkers nog wel een paar mensen hebben gecontroleerd op rookinhalatie.

Foto : Kevin Vroon

Geef een reactie

Next Post

Brandweer druk met gaslekkage in Riool Ermelo

186 Views De Ermeloose brandweer was woensdag druk met een gaslekkage in het riool nabij de Jacob Catslaan met kruising Ca Costalaan in Ermelo. Medewerkers van de gemeente Ermelo zijn bezig geweest met het reinigen van het riool. Nadat de rioolputten waren geopend rook men een gaslucht Omdat de gaslucht […]
×