Fietser geschept door vrachtwagen N310 Harskamp

admin
453 Views

Een jonge fietser is woensdagochtend zwaargewond geraakt nadat hij was aangereden door een vrachtwagen op de Harderwijkerweg (N310) in Harskamp. Dat gebeurde tijdens het oversteken van de weg vanuit de Braeckweg.


Een trauma-arts is per helikopter ter plaatse gebracht voor hulpverlening. Daarna is de scholier met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

De chauffeur van de vrachtwagen wordt door de politie verhoord. Dat is standaardprocedure na een dergelijk ongeval. De man heeft niet gedronken.

Het ongeval gebeurde rond 07.20 uur. De N310 is voorlopig dicht. Om die reden kunnen bussen niet in Harskamp komen. Het gaat om de lijn tussen Barneveld en Arnhem en die tussen Ede en Putten.

Geef een reactie

Next Post

Brand richt veel schade aan aan woning Langbroek

453 Views Een woningbrand in Langbroek heeft gisteravond veel schade aangericht. De brandweer haastte zich naar een hoekhuis aan het Kerkeland, waar de vlammen uit de benedenverdieping sloegen. Er werd opgeschaald naar een zogeheten middelbrand, waarna het vuur snel onder controle was. De uitgebrande woning is voorlopig onbewoonbaar en gewonden […]
×