Personenauto beland in de haven Harderwijk

admin
732 Views

Op de strandboulevard in Harderwijk is maandagavond een personenauto in het water beland.

De brandweer werd rond kwart voor negen gealarmeerd voor een persoon te water, al snel bleek er een personenauto in het water te zijn beland. Onderweg naar de melding kreeg met bericht dat het slachtoffer al uit het voertuig was.

Het slachtoffer werd in de ambulance na gekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk heeft de automobilist te laat opgemerkt dat de weg niet rechtdoor liep en hier door de haven in reed. Een Berger heeft de auto uit het water getakeld.

video en meer foto’s volgen!

Geef een reactie

Next Post

Scooter vat vlam in schuur Putten

732 Views In een schuur aan de Vervoornstraat in Putten is dinsdagmiddag brand uit gebroken. Een scooter dat in de schuur stond vatte door onbekende oorzaak vlam. Een omstander zag rook boven de woning uit komen en stopte direct om de bewoners te hulp te schieten om de brand te […]
×