Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand in Ermelo

HJP-Media
125 Views

Op de Buitenbrinkweg in Ermelo heeft vrijdagavond een brand gewoedt in een woning met rietendak.

De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een hoogwerker.

Omdat het in het buiten gebied van Ermelo is, is er een extra waterwagen ter plaatse gekomen.

De bewoners zaten op de bank en hoorde vreemde geluiden vanuit de schoorsteen komen waarna men ging kijken en vlammen waarnamen vanuit de schoorsteen, hierop werd de brandweer gealarmeerd. Bij aankomst van meerdere brandweer’s bleken er geen vuurverschijnselen te wezen. Men heeft de schoorsteen geïnspecteerd met de hoogwerker van het korps Harderwijk en keerde daarna retour.

Harmjan Petersen / HJP-media

Geef een reactie

Next Post

Auto verwoest door brand Driebergen-Rijsenburg

125 Views Driebergen- Zondagavond 27 september is de brandweer van Driebergen-Rijsenburg rond 21:40 uitgerukt voor een voertuigbrand aan de valentijn. Toen de brandweer terplaatse kwam stond het voertuig al volledig in brand. Niemand is gewond geraakt.De schrik zat er wel goed in want een half jaar geleden werd Driebergen nog […]
×