[📷] Fietser raakt gewond na aanrijding Groningen

admin
214 Views

Op de Paterswoldseweg in Groningen is een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto.

Het ongeluk gebeurde rond 19.40 uur ter hoogte van tabaksfabriek Niemeyer. Door de botsing kwam de fietser ten val. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekenden letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Hoe het precies kon gebeuren is onbekend.

Foto : Maikel Schut

Geef een reactie

Next Post

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand in Ermelo

214 Views Op de Buitenbrinkweg in Ermelo heeft vrijdagavond een brand gewoedt in een woning met rietendak. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een hoogwerker. Omdat het in het buiten gebied van Ermelo is, is er een extra waterwagen ter plaatse gekomen. De bewoners zaten op de bank […]
×