[📷🎥] Gewonde en aanhouding bij steekincident Groningen

admin
201 Views

Maandagavond rond 19.00 uur heeft er in een woning aan de Paramaribostraat een steekincident plaatsgevonden.

Bij een steekpartij in de Indische Buurt is een persoon gewond geraakt. Dat meldt de politie. De steekpartij vond plaats rond 19.00 uur. Het slachtoffer is met onbekend letsel in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een verdachte aan kunnen houden. 

De omgeving van de woning is voor ons plaats delict zegt de politie. We zijn inmiddels gestart met een onderzoek naar toedracht. De aanhouding vond plaats in de Bataviastraat.

Video :

Beeld : Patrick wind

Geef een reactie

Next Post

[📷] Fietser raakt gewond na aanrijding Groningen

201 Views Op de Paterswoldseweg in Groningen is een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. Het ongeluk gebeurde rond 19.40 uur ter hoogte van tabaksfabriek Niemeyer. Door de botsing kwam de fietser ten val. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekenden letsel naar het […]
×