Auto knalt tegen boom naast de A28 bij Hierden, snelweg richting Zwolle dicht

admin
307 Views

Op de A28 bij Hierden is zondagmiddag een ernstig ongeluk gebeurd. Een auto is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en op een boom geklapt.

Bij het ongeluk raakten meerdere personen gewond, één van de slachtoffers zat bekneld in het voertuig en is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter kwamen ter plaatse

De Anwb adviseert automobilisten om te rijden via Apeldoorn. De A28 werd enige tijd afgesloten.

Foto : AlfredRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Fietser en scooterrijder raken gewond bij botsing in Zeewolde

307 Views Op de Knardijk in Zeewolde heeft maandagochtend een ongeval plaats gevonden tussen een fietser(e-bike) en een scooterrijder. De twee botsten tegen het elkaar bij het oversteken. Beide bestuurders zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Voor het ongeval werd in eerste instantie een traumahelikopter opgeroepen. Deze werd boven Almere afgemeld.
×